Contact
 
Evenement
Object
EHBO / EHBD&D / BHV
Winkelsurveillance
Bike Team
Preventieteam
Stage lopen
Anders
 
 
 
 
 
 
Akkoord
 
 

Om aan de privacywet te voldoen  kunt u hier ons privacy statement inzien..

CONTACT FORMULIER

offerte / (aan-)vraag

"Ik zou EYESAFETY  zeker aanraden voor organisaties en ondernemers die professioneel BHV, EHBO en/of beveiliging nodig hebben en waarde hechten aan duidelijke communicatie en een prettige samenwerking.”

“Ik heb Henk-Jan van EYESAFETY al tweemaal benaderd om de BHV en EHBO van een groot sprekersevenement voor mijn Magazine te verzorgen.

Henk-Jan heeft dit steeds op uiterst professionele wijze verzorgd en het resultaat was uitstekend. Er is proactief met me meegedacht, en de details kloppen tot in de puntjes,

iets wat ik als ondernemer belangrijk vind.

Ik was onder de indruk van hun omgevingsbewustzijn. Henk Jan en collega passen zich aan de sfeer en bezoekers aan en waren voor mij zo de ideale personen om erbij te hebben.

Ze zien het belang van het hebben van een goede relatie met alle betrokkenen.

Mijn team vond het ook zonder meer een geslaagde samenwerking, en ik vond het persoonlijk ook een goede ervaring.

Wat een extra aanbeveling voor me is dat EYESAFETY ook een beveiligingsachtergrond heeft en ook op dat vlak mee kan denken

Ik zou EYESAFETY  zeker aanraden voor organisaties en ondernemers die professioneel BHV, EHBO en/of beveiliging nodig hebben en waarde hechten aan duidelijke communicatie en een prettige samenwerking.”

 

Gordon Volckmer

 

EYESAFETY werkte voor Nieuwetijdskind Magazine in de Metaal Kathedraal te Utrecht